Rebana paluan berirama - Sahaimi Abd. Manaf; Univision Agency & Services (Kuala Lumpur : Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia, 1987)
Sebuah dokumentari mengenai seni kraf di Malaysia memaparkan hasil-hasil kraf negara disamping ketokohan pembuatnya dan teknik-teknik pembuatan secara tradisional.
Penerbit eksekutif, MNN Enterprise ; penyunting : Kamaruddin Hj. Khalid, Zulkhairi Abdullah ; skrip, Abdul Manan Ismail.
Suara latar: Ali Rahman.
Keywords: Musical instruments -- Malaysia; Malay -- Malaysia -- Musics