Adiguru kraf tenunan songket Sarawak - Mustapha Maarof; Warna Motion Pictures (Kuala Lumpur : Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia, 1987)
Sebuah dokumentari mengenai seni kraf di Malaysia memaparkan hasil-hasil kraf negara disamping ketokohan pembuatnya dan teknik-teknik pembuatan secara tradisional.
Editor, Ahmad Azam Abd. Sabhe ; skrip, Dato' Hj. Zain Hj. Hamzah.
Keywords: Hand weaving -- Sarawak; Textile fabrics -- Sarawak; Handicraft -- Sarawak