Seni tekatan warisan istana - Khairudin Hj. Shabudin; Iktiraf Jata Sdn. Bhd. (Kuala Lumpur : Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia, 1987)
Sebuah dokumentari mengenai seni kraf di Malaysia memaparkan hasil-hasil kraf negara disamping ketokohan pembuatnya dan teknik-teknik pembuatan secara tradisional.
Penerbit eksekutif : Ahmad Khir Zubairi ; penyunting : Raziman ; skrip : Mohd Yusof Aliee, Abdul Manan Ismail.
Keywords: Hand weaving -- Malaysia; Weaving -- Malaysia; Textile fabrics -- Malaysia