Harta yang berbarakah - Haron Din, Dato' Dr., 1940-; Malaysia. Badan Pencegah Rasuah (Ampang : Geeann's & Co.Sdn.Bhd. [production company], 1996)
Membicarakan tentang bagaimana cara mengurus harta yang berbarakah
Skrip, Harun Din
Penceramah : Harun Din
Keywords: Property (Islamic law).