Universiti Malaysia Sabah bertekad cemerlang - Abu Hassan Othman (Kota Kinabalu : Universiti Malaysia Sabah [production company], 1998)
Menceritakan kepelbagaian aspek Universiti Malaysia Sabah
Copy available in DVD format
Executive producer, Dato' Dr. Abu Hassan Othman
Penyampai: Gan Po Tian
Keywords: Universiti Malaysia Sabah; Universities and colleges