Bimbingan solat-solat sunnat (Petaling Jaya : Video Pictures)
Video-video ini menerangkan tentang panduan solat-solat sunat teori dan praktikal yang disampaikan secara teori, kemudian dicontohkan cara-cara mengerjakannya secara praktikal
jilid 1. Solat sunat taubat - jilid 2. Solat sunat tasbih
Copy available in DVD format
Penceramah: Dr. Badrul Amin Bahron
Keywords: Prayer -- Islam