Keabadian seni perak filigree - Rita Mary Gasper; Mustapha Maarof (Kuala Lumpur : Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia, 1987)
Dokumentari ini memaparkan hasil-hasil kraf negara disamping ketokohan pembuatnya dan teknik-teknik pembuatan secara tradisional
Copy available in DVD format
Skrip, Hilton O. Franciscus
Suara latar
Keywords: Silverwork -- Perak; Silverwork -- Malaysia