Pengurusan keusahawanan - Sieh Lee, Mei Ling (Selangor : Rediffusion pictures (SP) [production company] ; Selangor : Golden Galaxy Sdn. Bhd [distributor], 1992)
Filem kes pengurusan ini bertujuan untuk melatih dan membangunkan usahawan dari segi aspek pengurusan perniagaan
part 1. Idea dan permulaan - part 2. Pemasaran dan sumber manusia
Narrator: Ramli Baharom
Keywords: Management