Sejarah & peranan wanita (Petaling Jaya : KD PRoduction)
Kandungan : Sejarah dan hikmah wanita, kedudukan wanita dalam Islam, tabiat& karektor wanita, akhlak wanita sejati, peranan dan tanggungjawab wanita.
Ditempatkan di Bahagian Pandang Dengar
Penyampai : Yg. Bhg. Dato' Dr. Mashitah Ibrahim
Keywords: Women, Muslim