Keluarga 69 - P. Ramlee, Tan Sri, 1928-1973 ([S.l.] : Malaysia Filem Production [production company] ; Kuala Lumpur : Sathya Production [distributor])
Osman (P. Ramlee) merupakan anak orang kaya dan sentiasa membohongi ayahnya.suatu hari berlaku satu kejadian yang amat melucukan diantara keluarga Osman dengan keluarga orang gajinya.
Editor, Johari Ibrahim ; teknik fotografi, Low Yew Wah ; story and screenplay A. R. Tompel ; dialogue, P. Ramlee
Cast: P. Ramlee, Siput Sarawak, Julie Faridah
Keywords: Comedy films; Conflict of generations in motion pictures; Family in motion pictures