Nasib Si Labu Labi - P. Ramlee, Tan Sri, 1928-1973 ([S.l.] : Penerbitan Shaw Vee Meng [production company] ; Kuala Lumpur : Sathya Productions [distributor])
Sebuah cerita komedi berkisar tentang kehidupan Tuan Haji Bakhil, anak perempuannya bernama Manisah serta dua orang gaji, Si Labu dan Si Labi
Editor, H.R. Narayana ; cerita, Maji Lee
Cast : P.Ramlee (Si Labi), M.Zain (Si Labu)
Keywords: Comedy films; Family in motion pictures