Seniman Bujang Lapok - P. Ramlee, Tan Sri, 1928-1973 ([S.l.] : Malay Filem Production [production company] ; Kuala Lumpur : Sathya Productions [distributor])
Ramlee, Aziz dan Sudin membintangi filem tentang tiga pemuda yang akhirnya berjaya menjadi pelakon filem.
Jalan cerita, H.M. Rohaizad ; editor, H.R. Navayana
Cast: P.Ramlee (Ramlee), Aziz Sattar (Aziz), S. Shamsuddin (Sudin)
Keywords: Comedy films; Musical films; Melodrama in motion pictures