Do Re Mi - P. Ramlee, Tan Sri, 1928-1973 ([S.l.] : Merdeka Filem Studio [production company] ; Kuala Lumpur : Sathya Productions [distributor])
Kisah lucu tiga jejaka iaitu Do,Re, dan Mi dalam kehidupan seharian mereka
Teknik fotografi, Low Yew Wah ; story, A. R. Tompel ; dialogue, P. Ramlee
Cast: P.Ramlee (Do), A.R.Tompel (Re), Ibrahim Din (Mi)
Keywords: Comedy films; Men in motion pictures; Melodrama in motion pictures