Jangan tinggal daku - P. Ramlee, Tan Sri, 1928-1973 ([S.l.] : Merdeka Filem Setudio [production company], Kuala Lumpur : Sathyan Production [distributor])
Setelah kematian sahabat karibnya Kassim dalam satu kemalangan, Mahmood (P. Ramlee) bertanggungjawab atas kehidupan isteri dan anaknya. Padahal Tahirah (Noor Azizah) dan Tahir (Ismail Mahmoo) adalah adik beradik tetapi hubungan mereka tidak diketahui orang.
Penyunting, Johari Ibrahim
Cast: P.Ramlee, Noor Azizah, Ismail Mahmood
Keywords: Love in motion pictures; Family in motion pictures