Bujang Lapok - S. Sudarmadji ([S.l.] : Malay Film Productions [production company] ; Kuala Lumpur : Sathya Productions [distributor])
Kisah lucu tiga pemuda iaitu Ramli, Ajis dan Sudin yang menggelarkan diri' Bujang Lapok' menjalani kehidupan mereka seharian.
Editor, H. R. Narayanan ; story, B. H. Chua
Cast: P. Ramlee (Ramli), Aziz Sattar (Ajis), S. Shamsuddin (Sudin)
Keywords: Comedy films; Love in motion pictures