Merawat pesakit dengan urut refleksi - Nor Mawaddah Marjan ([Kuala Lumpur] : Darul Nu'man, 1991)
Recovery from illness with reflexotherapy.
In Malay.
'Cetakan pertama'--P. [13].
Keywords: Reflexotherapy