Kemalangan kapal terbang pembekal (Kuala Lumpur : Malayan Film Unit)
Documentari tentang kemalangan kapal terbang Bristol Angkatan Tentera Diraja New Zealand yang terhempas di Cameron Highlands semasa operasi menghantar makanan dan senjata kepada askar darat di hutan semasa menentang komunis di Malaya
Keywords: Aircraft accidents -- Malaya; Airdrop