Mengenalkan Yong Peng (Kuala Lumpur : Malayan Film Unit)
Dokumentari tentang kisah bandar Yong Peng pada zaman Malaya dahulu
Keywords: Yong Peng (Johor) -- History; Yong Peng (Johor) -- Social life and customs