Jejak-jejak pejuang - Naharuddin Haji Ali; Abdul Rahman Bujang ([S.l.] : Gabungan Artis Lama dan Amatur Film [production company] ; [S.l.] : Bettercam TV Facilities [distributor])
Profil tentang pejuang-pejuang kemerdekaan hasil nukilan A. Samad Idris. Memaparkan profil Za'ba, Tan Sri Ghazali Jawi, Abdul Samad Ahmad, Tan Sri Syed Nasir Ismail, Hajah Anjah Arif, Dato' Haji Ahmad Abdullah Fahim, Tan Sri Syed Jaafar Syed Hassan Albar, Tan Sri Bahaman Shamsuddin, Dato' Abu Bakar Baginda, Hajah Zainon Sulaiman (Ibu Zain)
Penerbit eksekutif, Mohd Fadzil Abdul Samad ; penyunting, Sharif Zulkepele
Pengulas: Mohd Nasir Said
Keywords: Politics -- Malaysia -- Biography; Nationalists -- Malaysia -- Biography; United Malays National