Badang - S. Roomai Noor ([S.l.] : Cathay-Keris Film [production company] ; Kuala Lumpur : Grand Brialliance [distributor])
Sebuah cerita Melayu klasik yang mengisahkan tentang Badang, seorang pemuda perkasa yang mempunyai kekuatan sekawan gajah setelah memakan muntah hantu air
Copy available in DVD format
Penyunting, P.V. John ; cerita, M. Amin ; jurukamera, C. Ramachandran
Wahid Satay, Zainol Gemok, Rose Yatimah, Umi Kalthoum
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Myth in motion pictures; Malay drama