Panduan ibadah haji & umrah - Ismail Kamus, Dato' Haji , 1948- (Kuala Lumpur : Nur Effendy Production)
Panduan ibadah haji dan umrah ini menyentuh pelbagai aspek. Di antaranya ialah permulaan ibadah haji, falsafah haji,perjalanan haji,perihal memakai ihram, ziarah ke madinah, syarat dan rukun haji, cara melakukan sunat tawaf dan doa-doa semasa tawaf. Turut menyentuh aspek syarat mengerjakan Sai', perkara sunat Sai', doa sewaktu Sai' dan juga syarat melontar jamrah. Akhir sekali, ia turut menyentuh tentang ibadah umrah
Dimainkan menggunakan : DVD,VCD player dan MPEG sistem (komputer)
VCD format
Keywords: Muslim pilgrims and pilgrimages