Almanak 2000 Malaysia - Kamarul Ariffin (Kuala Lumpur : Net Space Learning, 2000)
Almanak Malaysia 2000 dijayakan untuk tampil sebagai satu panduan berinteraktif yang mantap lagi jitu mengenai Malaysia
Keperluan sistem: Pentium 133+ MHz, Windows 95/98, 32 MB RAM, 10 MB ruang cakera keras, 4X kelajuan pemacu CD-ROM, kad bunyi 16 bit, VGA 16 bit warna, QuickTime 4.0
Keywords: Almanacs, Malaysian