Pemikiran politik pembangunan : mencapai wawasan 2020 cara Sarawak - Abdul Taib Mahmud, Tan Sri Datuk Patinggi Haji, 1936-; Sarawak. Pejabat Ketua Menteri (Kuching : Angkatan Zaman Mansang, 2000)
Development in Sarawak, Malaysia; speeches
jilid 1. Koleksi pilihan ucapan Ketua Menteri (1981-1990) jilid 2. Koleksi pilihan ucapan Ketua Menteri (1991-2000)
In Malay, with some speeches in English
Keywords: Sarawak -- Economic conditions; Sarawak -- Social conditions; Sarawak -- Politics and government