Masakan lauk pauk Chef Wan - Noraini Ahmad (Kuala Lumpur : Grand Brilliance, 1997)
Sebuah program masakan yang dikendalikan oleh Chef Wan dan dirakam dari studio TV3
Pengacara: Chef Wan ; suara latar: Maria Tunku Sabri
Keywords: Cookery, Malaysian