Tragedi oktober - Fetty Ismail; Yusof Kelana; Yusof Kelana ([S.l.] M.E. Communications, 1996)
Sebuah filem Melayu arahan Yusof Kelana yang berkisar tentang kisah percintaan dan berakhir dengan satu tragedi di bulan Oktober
Penerbit eksekutif, M.H. Noor Haslam ; penyunting, Sallehan Shamsudin ; jurukamera, Johan Ibrahim
Awie, Erra Fazira, Amy Mastura, Hairi Othman, Riezman
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Love in motion pictures; Malay drama