Lurah dendam - Khalil Mohd. Zain (Kuala Lumpur : Grand Brilliance)
Sebuah filem Melayu arahan Raja Ahmad Alauddin yang berkisar tentang kumpulan ahli kelab payung terjun yang telah mengalami kemalangan semasa membuat pertunjukan
Redzuan Hashim, Raja Azura, Eizlan Yusof, Onie Kartina, Chef Wan Ismail, Janet Khoo
Penerbit eksekutif, Lazizah Ahmad ; penyunting, Johari Ibrahim ; pengarah fotografi, Azman Razali
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Violence in motion pictures; Malay drama