Baginda - Khalil Mohd. Zain (Kuala Lumpur : Grand Brilliance [production company] ; Kuala Lumpur : Speedy Video [distributor])
Sebuah filem komedi Melayu arahan Aziz M. Osman
Penerbit eksekutif, Lazizah Ahmad ; pengarah fotografi, Zainal Othman
Azean Irdawaty, Jalil Hamid, Chef Wan, Jaafar Onn, Louisa Chong, Khaeryl Benjamin
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Malay drama; Comedy films