Amelia - Jamil Sulong; Rosnani Jamil ([S.l.] : RJ Filem [production company] ; Kuala Lumpur : Associated Video [distributor])
Sebuah filem Melayu arahan Rosnani Jamil yang berkisar tentang kisah percintaan diantara Amelia anak gadis usahan dan Affendy anak peladang bunga
Penerbit eksekutif, Herdawaty ; pengarah fotografi, Johan Ibrahim ; penyunting, Johari Ibrahim ; skrip, Dilla Hussin, R.Jamil
Joe'Wings', Ruhil Amani, Azean Irdawaty, Sazali Khan, Aziz Singah
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Malay drama; Love in motion pictures