Abang'92 - Wan Rohani Zin; Abdul Rahim Razali ([S.l.] : ASA-XX Films [production company] ; Kuala Lumpur : Cipta Video [distributor])
Sebuah filem Melayu arahan Rahim Razali
Pengarah fotografi, Badarudin Azmi ; editor, Meor Hashim Manap
Azhar Sulaiman, Deanna Yusof, Rahim Razali, Mustapha Maarof, Aziz Sattar
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Malay drama