Ghazal untuk Rabiah - Jeyakumar; V.N. Raj ([S.l.] : SV Production [production company] ; Kuala Lumpur : Speedy Video [distributor])
Sebuah filem Melayu serius arahan Jeyakumar
Penerbit eksekutif, V. N. Raj ; skrip, Raw D'Noer, pengarah fotografi, Jamal Maarif, penyunting, Elias Mydin
Jamal Abdillah, Wilma Muhammad, Ridzuan Hashim, Os, Raja Azura, Acappan, Zaidi Rock
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Malay drama; Women -- Malaysia -- Social conditions -- Drama