Gemerlapan - Khalil Mohd. Zain; A. Razak Mohaideen (Kuala Lumpur : Grand Brilliance)
Sebuah filem Melayu muzikal
Copy available in DVD format
Penerbit eksekutif, Lazizah Ahmad ; skrip, Shahrul Ezat Mohameddin ; pengarah fotografi, Zainal Abidin Othman
Baby (Res 2), Lan (A to Z), Maya, Eisya Ahmad, Shafi Khan, Sham (Visa), Umi (Res 2)
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Musical films; Malay drama