Cinta kita - Pansha; Kamal Ishak ([S.l.] : Berjaya Filem Production)
Sebuah filem Melayu arahan Kamal Ishak yang berkisar tentang kisah percintaan
Copy available in DVD format
Penerbit eksekutif, Rosham Nor Shamsuddin ; penyunting, Elias Mydin ; jurukamera, Jamal Maarif, Omar Ismail
Sofia Jane, Aman Graseka
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Love in motion pictures