Bara - Yusof Haslam, Datuk ([S.l.] : Skop Production)
Sebuah filem Melayu arahan Yusof Haslam yang berkisar tentang kisah percintaan
Copy available in DVD format
Skrip, Yusof Haslam ; jurukamera, Omar Ismail, Omar Man ; penyunting, Sallehan Shamsudin
Awie, Nasha Aziz, Rosyam Nor, Zamani (Slam)
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Malay drama; Love in motion pictures; Violence in motion pictures