Pasrah - Yusof Haslam, Datuk ([S.l.] : Skop Production, 1987)
Sebuah filem Melayu arahan Yusof Haslam yang berkisar tentang percintaan
Penyunting, Sallehan Shamsuddin
Erra Fazira, Norman Hakim, Wilma Muhammad, Abby Abadi, Lan Pet Pet (Senario)
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Love in motion pictures; Malay drama