Sate - Khalil Mohd. Zain; Z. Lokman (Kuala Lumpur : Grand Brilliance)
Sebuah filem Melayu arahan Z. Lokman berkisar tentang Milah, seorang penjual sate dan Kadir yang memiliki kedai perbaiki barangan elektrik
Copy available in DVD format
Penerbit eksekutif, Lazizah Ahmad ; pengarah fotografi, Omar Ismail ; penyunting, Mariam Ibrahim
Nurul, Faizal Hussein, Hairie Othman, Liena Hangat, Slam
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Love in motion pictures; Malay drama