Sutera putih - Wan Nor Azmah; Wan Abu Bakar; Rashid Sibir (Kuala Lumpur : Grand Brilliance)
Sebuah filem Melayu arahan Rashid Sibir
Copy available in DVD format
Penerbit eksekutif, Shaharuddin Abd. Wahid ; penyunting, Mariam Ibrahim, Johari Ibrahim ; pengarah fotografi, Zainal Abidin Othman
Shima, Bonni Sta Maria, Susan Lankester
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Malay drama; Love in motion pictures