Imigran - Abdullah Omar; Nahar Akbar Khan; Badaruddin Haji Azmi ([S.l.] : Excellent Venture [production company] ; Kuala Lumpur : Grand Brilliance Home Video [distributor])
Sebuah filem Melayu arahan Nahar Akbar Khan
Penyunting, Mariam Ibrahim ; skrip, Nahar Akbar Khan ; pengarah fotografi, Badarudin Hj. Azmi
Imuda, Nanu Baharudin, Sabri Yunus, Ahmad Busu, Rambo Chin, Noraini Hashim
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Malay drama