Jibon - Khalil Mohd. Zain (Kuala Lumpur : Grand Brilliance [production company] ; Kuala Lumpur : Speedy Video [distributor])
Sebuah filem Melayu arahan Nahar Akhbar Khan yang mengisahkan kasih sayang seorang kanak-kanak dan makhluk tuhan yang menyerupai mawas
Penerbit eksekutif, Lazizah Ahmad ; penyunting, Mariam Ibrahim ; pengarah fotografi, Omar Ismail ; skrip, Sudiro Sukirman
Halim Rahim, Ruzaidi Abdul Rahman, Melissa Saila, Along Kamaruddin
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Malay drama; Love in motion pictures