Kekasih awal dan akhir - Mohd. Khaled Harun; Zulkeflie M. Osman ([S.l.] : Finartis [production company] ; Kuala Lumpur : Speedy Video [distributor])
Sebuah filem Melayu arahan Zulkeflie M. Osman yang berkisar tentang kisah percintaan
Copy available in DVD format
Penerbit eksekutif, Rusli Harun ; skrip, Aziz M. Osman ; penyunting, Rassul Salim
Jamal Abdillah, Sofea Jane, Imuda, Nor Albaniah, Azwan Ali
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Love in motion pictures; Malay drama