Penyu - Abd. Raouf Abd. Rahman; Aziz M. Osman; Aziz M. Osman (Kuala Lumpur : Tekevisual [production company] ; Kuala Lumpur : Speedy Video [distributor])
Sebuah filem Melayu komedi arahan Z Lokman
Pengarah fotografi, Ng Ah Tai
Kumpulan May, R. Jaafar, Helmi Md Salleh, Jaafar Onn, Z Lokman, Susan Menon, Wendy Lee, A. Aida
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Comedy films; Malay drama