Badai mantera - Khalil Mohd. Zain; Zulkeflie M. Osman (Kuala Lumpur : Grand Brilliance)
Sebuah filem Melayu arahan Zulkeflie M. Osman
Copy available in DVD format
Penerbit eksekutif, Hashim Omar ; penyunting, Mariam Ibrahim ; pengarah fotografi, Zainal Abidin Othman
Vanida Imran, Khairil Anwar, Sharifah Nor Haslinda
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Violence in motion pictures; Malay drama