Adik - V. N. Raj; Aziz Sattar ([S.l.] : SV Productions)
Sebuah filem Melayu yang berkisar tentang dilema seorang abang antara kasih seorang adik dan kekasih
Skrip, Os ; jurugambar, Jamal Maarif
Os, Mustaffa Kamal, Acappan, Nor Albaniah, Yusuf Wahap, Din Glamour
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Love in motion pictures; Malay drama