Azam - Khalil Mohd. Zain (Kuala Lumpur : Grand Brilliance)
Sebuah filem Melayu arahan Z. Lokman yang berkisar tentang kisah banduan yang baru dibebaskan
Copy available in DVD format
Penerbit eksekutif, Lazizah Ahmad ; penyunting, Johan Ibrahim ; pengarah fotografi, Omar Ismail
Shaharuddin Thamby, Zaidi Omar, Wan Norazlin
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Malay drama; Love in motion pictures