Puteri impian 2 - Ahmad Puad Onah (Kuala Lumpur : Grand Brilliance [production company] ; Kuala Lumpur : Speedy Video [distributor])
Sebuah filem Melayu arahan Aziz M. Osman
Penerbit eksekutif, Hashim Omar ; pengarah fotografi, Badaruddin Omar
Amy Mastura, Chiko Harahap Rashid, Nor Aliah Lee, Azri Iskandar, Azman Abu Hassan, Erma Fatima, Sarimah Ibrahim
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Malay drama; Comedy films