Layar lara - Shuhaimi Baba ([S.l.] : Pesona Pictures, 1996)
Sebuah filem Melayu arahan Shuhaimi Baba yang menampilkan kisah cinta di dalam layar
Penerbit penyelia, Aida Fitri Buyong ; pengarah pegambaran, Low Soon Keong
Ida Nerina, Azean Irdawaty, Sidi Oraza, Man Bai, Maman
Keywords: Motion pictures -- Malaysia; Love in motion pictures; Malay drama