Ar-Risalah - Kasyidi Chooi Abdullah (Kuala Lumpur : Video Picture Sdn Bhd)
Panduan ibadah-ibadah harian yang diceramahkan oleh Dato Ishak Baharom, Mufti Negeri Selangor.
Copy available in DVD format
Copy available in DVD format
Penceramah: Ishak Baharom ; suara latar: Mohd Yusuf Ahmad Sabri
Keywords: Worship (Islam); Islam -- Customs and practices