Almanak 2001 Malaysia (Kuala Lumpur : Net Space Learning, 2001)
Almanak Malaysia 2001 dijayakan untuk tampil sebagai satu panduan berinteraktif yang mantap lagi jitu mengenai Malaysia
Keperluan sistem: Pentium 166+MHz, Windows 95/98/2000/ME, 64 MB RAm, 10 MB ruang cakera keras, 4X kelajuan pemacu CD-ROM, Kad bunyi 16-bit, VGA 16-bit warna
Keywords: Almanacs, Malaysian