Warisan samudera - Harun Rahman (Kuala Lumpur : Novista Sdn Bhd [production company] ; Melaka : Usahasama Edaran Timor [distributor])
Dokumentari ini menyelami alam marin Malaysia yang indah dan mempersonakan. Dibahagikan kepada 5 segmen iaitu fakta samudera, siar samudera, rahsia samudera, adat samudera, nota samudera
Copy available in DVD format
Skrip, Harun Rahman, Lara Ariffin, Chin Kek Mien
Suara latar: Geoffrey Nicholson, Ariffa Kamarul
Keywords: Underwater exploration -- Malaysia; Underwater archaelogy -- Malaysia; Deep diving -- Malaysia; Marine fauna