Cabaran - Ngu, C. H. (Kuala Lumpur : 59 Communications [production company] ; Melaka : Usahasama Edaran Timor [distributor], 1993)
Aktiviti kembara ke tempat-tempat menarik di Malaysia dengan menggunakan pacuan empat roda, aktiviti berbasikal, menggunakan payung terjun serta aktiviti-aktiviti lasak yang lain
Copy available in DVD format
Penerbit eksekutif, Azman Abdullah ; skrip, C.H. Ngu
Suara latar: Khalid Ahmad
Keywords: Adventure and adventurers; Safaris