Penerokaan gua - Rosmawani Mat Zin; Nazilah Ahmad (Kuala Lumpur : 59 Communications [production company] ; Melaka : Usahasama Edaran Timor [distributor], 1993)
Menerangkan tentang pembentukan gua dan juga meninjau aktiviti penerokaan gua
Penerbit eksekutif, Azman Abdullah ; skrip, Rosmawani Mat Zin, Nazilah Ahmad
Suara latar: Khalid Ahmad
Keywords: Cave diving; Caving; Spelunkers